Obnova kože in odstranjevanje žilnih nepravilnosti

Varno. Učinkovito. Nežno

Koža je izpostavljena številnim spremembam, ki jo sčasoma poškodujejo. Pojavljati se začnejo vidne žilice, pigmentne nepravilnosti, povečane pore, gubice in gube. Obnavljanje in pomljajevanje kože z ELOS tehnologijo s kombinacijo radiofrekvenčne in optične energije, ki spodbuja obnavljanje kolagenskih vlaken v vezivnem tkivu, vaš kožo obnovimo in ji damo zdrav in sijoč videz.

  • Pri pigmentnih nepravilnostih (sončne in starostne pege) odvečen melanin pretvori optično in radiofrekvenčno energijo v toploto. Segrevenje povzroči razgradnjo melaninskih celic, hkrati pa se zmanjša proizvodnja melanina. Proces razgradnje povzroči začasno potemnitev, po treh do štirih tednih pa pigmentne nepravilnosti izginejo.

 

  • Pri zdravljenju vaskularnih nepravilnosti (teleangiektazija-povzroča rdečico in videz popokanih žilic,rozaceja,angioma,…) je postopek podoben. Hemoglobin v krvi pretvori optično in radiofrekvenčno energijo v toploto. Segrevanje spodbudi koagulacijo krvi, kar povzroči razgradnjo žilnih sten. Te se po nekaj tednih prek imunskega sistema izločijo iz telesa, zato vaskularne nepravilnosti izginejo.

 

  • Obnavljanje kože z učinkom glajenja (groba koža po poškodbi od sonca,drobne gubice,povečane pore in površinske brazgotinice po aknah) z uporabo ELOS tehnologije dosežemo mladosten videz brez operacij in kemijskih substanc. Tretma traja manj kot eno uro, gel iz aloe vere pa med postopkom zagotavlja vlaženje kože. Po zdravljenju je koža rahlo pordela, drugih stranskih učinkov običajno ni, zato lahko nadaljujete z vsakdanjimi aktivnostmi ter po želji nanesete ličila.

Število tretmajev je odvisno od globine ali vrste pigmentnih ter žilnih nepravilnosti oziroma stanja kože. Običajno je za željene rezultate potrebno od 4 do 6 tretmajev. Tretmaje je mogoče izvajati na obrazu,dekolteju, vratu in rokah ter so primerni za vse tipe kože.

PREVERITE CENIK